The Intermodal Refrigeration Specialist

Archives

(Leerling) onderhoudsmonteur

Functieomschrijving

Voor onze werkplaats in Hoogvliet zijn wij op zoek naar een leerling onderhoudsmonteur.

Als leerling onderhoudsmonteur werk je aan het reviseren en repareren van compressoren en motoren. Dit doe je door middel van de door jou opgedane kennis, het samenwerken met je collega’s in de werkplaats. Ben jij een echte sleutelaar en hebben compressoren en motoren voor jou geen geheimen, ben je leergierig en altijd bereid tot het zoeken van de oplossing? Dan maken we graag kennis met je en wie weet word jij onze nieuwe leerling onderhoudsmonteur.

Je zult de werkzaamheden samen met je collega’s uit de werkplaats uitvoeren, dit maakt het wel zo gezellig.

Dienstverband/Industrie

Wat hebben wij te bieden

 • Fulltime functie
 • CAO Metaalbewerkingsbedrijf
 • Werkplaats in de omgeving Hoogvliet-Rotterdam
 • Jong team collega’s
 • Gezellige informele werksfeer
 • 25 Vakantiedagen & 13 ADV dagen

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

*Gewenste ervaring*

 • Kennis en ervaring in sleutelen
 • Pré :Een afgeronde technische VMBO/MBO opleiding
 • Pré: Ervaring/opleiding in de technische sector
 • Pré: MIG/MAG Laservaring
 • Pré: Ervaring in elektrotechniek

Bedrijfsprofiel

Seamark

Seamark en handelsmerk AM-Solution zijn binnen de industrie van Koeltechniek niet meer weg te denken. Onze organisatie is een combinatie op het gebied van Reefer containers. De kern van de organisatie zorgt ervoor dat Reefer containers altijd in top conditie verkeren. Of dit nu is op het gebied van dagelijks onderhoud, het monitoren van beladen containers, of de elektronica reparaties van de Reefer.

Onze organisatie is een begrip in zowel de Rotterdamse als Antwerpse haven, als wereldwijd op het gebied van de verkoop van diverse innovatie tools en spare-parts. Wij zijn niet bang om de industrie klaar te maken voor de toekomst.

Wij hebben deze naam opgebouwd door als organisatie hard te werken en uitstekende service te verlenen aan onze klanten. Als Rotterdams bedrijf hebben wij allemaal een handen uit de mouwen mentaliteit. Dit in combinatie met de jonge leeftijd binnen onze organisatie, maakt dat we een dynamische en enthousiaste organisatie zijn.

Ben jij er klaar voor om lekker te sleutelen in onze werkplaats? Solliciteer dan nu bij ons voor leerling onderhoudsmonteur!

Soort dienstverband: Voltijd

Salaris indicatie

Leerling onderhoudsmonteur: €2.000 tot €2.600 per maand

Onderhoudsmonteur: €2.250 tot €3.400 per maand

(Junior) Elektronica Monteur

Functieomschrijving

Jouw dag als (Junior) Elektronica Monteur

Als (Junior) Elektronica Monteur word je dagelijks door een leidinggevende begeleid en opgeleid om werkzaamheden aan diverse Elektronica onderdelen ter behoeve van koelcontainers uit te voeren. Jij bent als elektronica fanaat betrokken bij het uitvoeren van elektronica reparaties op componenten niveau, het solderen, monteren, reinigen en coaten van gerepareerde elektronica. Daarnaast zul je je bezig houden met het testen van diverse elektronica, met behulp van de computer, testopstelling en diverse test procedures. Je zult uiteraard altijd begeleiding hebben, en je hebt de mogelijkheid om door te groeien naar de functie Electronics Engineer of Senior Electronics Engineer.

Om hiervoor in aanmerking te komen is er bij AM-Solution een opleidingstraject aanwezig, waarvoor je bij goed functioneren in aanmerking komt.

Dienstverband/Industrie

Wat kunnen we je bieden

 • Jong enthousiast team collega’s
 • Werkplek in de Rotterdamse haven
 • Mogelijkheid tot het volgen van Elektronica cursussen
 • Doorgroeimogelijkheid naar Electronics Engineer/Senior Electronics Engineer
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • CAO Metaalbewerkingsbedrijf
 • Marktconform salaris

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

Wat verwachten we van een (Junior) Elektronica Monteur

 • Minimaal een afgeronde VMBO-TL opleiding in de richting Elektronica
 • Een positieve actieve werkhouding
 • Pre is een MBO opleiding Elektronica/Elektrotechniek
 • Aantoonbare ervaring in solderen en desolderen
 • Kennis hebben van controle/reparatie methoden
 • Gek zijn van elektronica en een leergierige houding

Bedrijfsprofiel

AM-Solution

AM-Solution is binnen de industrie van Koeltechniek niet meer weg te denken. Wij zijn een organisatie die nieuwe innovatieve producten op de markt brengt, reparaties uitvoert aan diverse elektronica, en niet te vergeten het verkopen en uitleveren van diverse onderdelen voor Reefer containers. Wij zijn niet bang om de industrie klaar te maken voor de toekomst.

Wij hebben deze naam opgebouwd door als organisatie hard te werken en uitstekende service te verlenen aan onze klanten. Als Rotterdams bedrijf hebben wij allemaal een handen uit de mouwen mentaliteit. Dit in combinatie met de jonge leeftijd binnen onze organisatie, maakt dat we een dynamische en enthousiaste organisatie zijn.

Ben jij leergierig en heb je een handen uit de mouwen mentaliteit? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

Soort dienstverband: Voltijd

Salarisindicatie: €2.000,00 tot €2.600,00 /maand

Leerling Reefer Monteur

Ter uitbreiding van ons team buiten zijn wij op zoek naar Leerling monteurs. Als Leerling monteur wordt je onder begeleiding van een ervaren collega opgeleid tot monteur. Je hebt misschien al wel kennis van Koeltechniek op gedaan, of je hebt er in ieder geval interesse voor, dan kunnen we je naast praktijk kennis misschien wel meer bieden. Als alles goed gaat heb je de mogelijkheid om opleidingen te volgen, zodat je doorgroeit naar de Koelmonteur functie van je dromen.  Je moet natuurlijk wel een beetje handig zijn, dus als sleutelen je hobby is zit je goed.

Je zult niet alles zelf hoeven te doen, er zijn genoeg collega’s om je heen die je graag alle kneepjes van hun vak bij brengen. Dit brengt ook nog eens gezelligheid met zich mee brengt.

Diesel/ Onderhouds Engineer

Voor onze werkplaats in Hoogvliet zijn wij op zoek naar een Diesel/Onderhouds engineer. Als Diesel/ Onderhouds engineer houd jij je bezig met het onderhouden en repareren van generator sets van klanten. Daarnaast ben jij ook degene die nieuwe sets in elkaar sleutelt. We zijn op zoek naar iemand met ervaring in de elektrotechniek (handig bij het zoeken naar storingen), dieseltechniek en als je ook nog kan lassen, ben je de gezochte held.

Je zult de werkzaamheden samen met je collega’s uit de werkplaats uitvoeren, maakt het wel zo gezellig.